SENESTE NYT

Billeder fra Naturbørnehaven Lillemyrs opslag

I går og i dag har vi haft skrald som fokus. I går samlede alle skrald nede ved skansen – det blev ikke til så meget, men det er jo også godt:) I dag har de 5 rødder så afleveret det på BOFAs containerplads i nexø, hvor de blev vist rundt af Jan. Husk at skriv jer på til loppemarked på lørdag og til udvalgene

11 likes, 0 comments1 week ago

Billeder fra Naturbørnehaven Lillemyrs opslag

Tak for en rigtig hyggelig bedsteforældre dag Der laves også en begivenhed for loppemarked, som i gerne må dele

9 likes, 1 comments1 week ago

Sommerhygge

Sommerhygge

14 likes, 0 comments2 weeks ago

Billeder fra Naturbørnehaven Lillemyrs opslag

Når vejret er så godt, så glemmer vi lidt facebook – og det undskylder vi. Til gengæld får i et uddrag af en kameratøming. Og info til skovgruppen: I hele næste uge skal dele eller hele gruppen møde senest kl 8.30. Tirsdag og Fredag skal de udvalgte (som står i nyhedsbrevet) til teater i Svaneke med Birgit og Anette. Onsdag skal hele skovgruppen til affaldstårnet i Rønne. Torsdag skal dem..

13 likes, 0 comments3 weeks ago

Billeder fra Naturbørnehaven Lillemyrs opslag

Nu når vi ikke har noget blæk i printeren, så kan i lige få nogle billeder her af dagens aktiviteter. Skovbørnene var på tur, rødderne havde noget fællesleg indenfor, kaldet nussa, inden vi gik ud, og spirerne var ude sammen med Sigurd der er startet i går. Så frem med parasollerne og solcremen – vi er nemlig på vej mod sommer HUSK: I morgen skal i aflevere sommerferie sedler!!!

12 likes, 0 comments1 month ago

Tak for en god arbejdsdag, alle sammen! Det er dejligt, der er så mange forældre der møder op og giver en hånd. Det gør Lillemyr til noget helt særligt. (Bedst med lyd)

18 likes, 6 comments1 month ago

Husk at vi holder lukket i morgen pga st. bededag – så vi ses på mandag. PS: Husk feriesedlerne ang sommerferien. Vi begynder at rykke for dem om en uges tid:)

2 likes, 0 comments1 month ago

Billeder fra Naturbørnehaven Lillemyrs opslag

Så kom regnen, og vi fik testet vores regntøj og gummistøvler til den nye sæson. Men det forhindrede ikke os i at finde nogle krible-krable dyr (pga regn blev det kun til bænkebiddere, regnorme og et enkelt tusindben), og så lavede vi ræs. Dagens podie blev: 1: Bænkebidder. 2: Bænkebidder. 3: Regnorm. (den sidste bænkebidder ville kun løbe i Marthas hånd, og tusindbenet synes det var for..

13 likes, 0 comments1 month ago

Billeder fra Naturbørnehaven Lillemyrs opslag

1000 tak for jeres store arbejde ved arbejdsdagen i lørdags – det er vi meget glade for (Der var endda 2 seje damer som også tog en maler tjans søndag, for at vi kunne nyde det i dag) Så: Tak! Tak! Tak! Og jer som ikke var der i lørdags, i kan se frem til en opgave, som i får i løbet af ugen af Lasse Billeder fra i fredags, hvor vi havde besøg af Tonny (jæger) og hans hund Dixie

16 likes, 0 comments1 month ago

Billeder fra Naturbørnehaven Lillemyrs opslag

Efter længere tids stilhed herinde er vi oppe og kørende igen:) Vi starter med nogle billeder fra i torsdags, hvor næsten hele huset var afsted til rovfugleshow Til forældre info, så er der nu på hjemmesiden både nyhedsbrevet fra april og en græsslånings seddel, som også hænger på kasserne

12 likes, 0 comments1 month ago