SENESTE NYT

Billeder fra Naturbørnehaven Lillemyrs opslag

I går strandrensede vi. I dag regnvejr. I morgen skal alle skovbørnene være her senest kl 8.15,da de skal til miljøtårnet i Rønne. De er hjemme igen kl 14.15 Og så ved vi at der er mange sedler i gang. Men hvis vi kan få jer til at skrive på de forskellige steder, så skal de nok forsvinde igen. Specielt er vi ude efter sommerferie sedler. (Men skriv endelig også på udvalg og fordraget d..

3 likes, 0 comments1 week ago

Billeder fra Naturbørnehaven Lillemyrs opslag

I går havde vi besøg af Tonni, jægeren, der brugte et par timer med os, på at snakke jagt, skyde med pil og bue, lege med hans hund, ud og finde ænder i marken, partere dem og stege dem over bålet. Det var rigtig hyggeligt og lærerigt. Husk: Generalforsamlingen på lørdag kl 13-15, med efterfølgende spisning. Samt bedsteforældredag på torsdag d 16 kl 9-11

14 likes, 0 comments2 weeks ago

Billeder fra Naturbørnehaven Lillemyrs opslag

Tak for den store indsats i har lavet i lørdags til arbejdsdag. Jer som ikke var der har fået en opgave af arbejdsudvalget, som i bedes lave inden en måned. Ellers nyder vi ugen, med nye børn, solen der skinner og skolebørn som er afsted og besøger deres kommende skole.

12 likes, 0 comments4 weeks ago

Glædelig bagpåske. Vi har haft en fed første dag efter ferien – og med lidt mindre vind kan vi snart finde shorts frem. Husk at meld jer til, til arbejdsdag på lørdag. Det blir så meget federe når vi er mange – og alle får en opgave, så hvorfor ikke gøre det sammen med nogle andre:)

7 likes, 0 comments1 month ago

Billeder fra Naturbørnehaven Lillemyrs opslag

I dag har været første våde dag i et stykke tid, så spirerne var inde og farve påskeæg Skovbørnene var i skoven og rødderne var ved tipien og holdt bamsemøde I morgen skal alle skovbørn og rødder møde senest kl 8.30, fordi vi tager til rovfuglesshow.

14 likes, 1 comments1 month ago

Billeder fra Naturbørnehaven Lillemyrs opslag

Vi nyder solen og det dejlige vejr. Alle tre grupper har været afsted på tur i løbet af de sidste par dage. Og i dag er der startet et nyt/gammelt barn, der har været en på besøg som starter d 15 Maj og besøg af et barn som måske starter – så der har været mange nye ansigter på legepladsen.

17 likes, 0 comments1 month ago

Billeder fra Naturbørnehaven Lillemyrs opslag

I løbet af de sidste par uger så er der startet en ny pige hos spirerne, 2 er blevet rødder, og vi har virkelig nyt at nu er det varmt (hvis man er i solen, og et sted hvor det ikke blæser) Og så er der en der er blevet storesøster i dag – Tillykke

11 likes, 1 comments2 months ago

Billeder fra Naturbørnehaven Lillemyrs opslag

Vi nyder at have vinterferie. Vi er ikke så mange, så derfor er der bedre tid til hver enkelt. Derudover er der fin tid til at lege i det våde vejr, tage på tur, få besøg af nye forældre, klippe og tegne og klæde os ud. Og så glæder vi os til at vi kan lege sammen med alle jer som har holdt en velfortjent ferie OBS: På onsdag er der skoleprojekts start. Derfor skal alle skolebørn være..

5 likes, 0 comments2 months ago

Billeder fra Naturbørnehaven Lillemyrs opslag

Vi har haft en helt fantastisk fastelavns fredag. Og efter megen kamp og mange slag, fik vi bunden til at gå ud af de solide tønder. Go fastelavns weekend, og god ferie til nogle.

12 likes, 0 comments2 months ago

Billeder fra Naturbørnehaven Lillemyrs opslag

Vejret er noget mærkeligt noget. Vi finder mariehøns og salamandere, og spiser på legepladsen i februar… Men vi har stadig husket at gøre klar til i morgen, hvor vi vil holde fastelavn sammen med jer. Så håber at se forældre eller bedsteforældre sammen med børnene til en hyggelig fastelavns fredag i morgen fra 9-11

4 likes, 0 comments2 months ago